vrijdag 24 maart 2017

Magische handen..

Af en toe heeft mijn lichaam behoefte aan andere handen dan die van mijn partner. Handen die precies weten waar ze druk moeten uitoefenen of juist niet. Zachtjes kunnen kneden maar ook hard kunnen duwen. Me laten kreunen van pijn maar ook zuchten van genot. Magische handen!

Mijn fysiotherapeut heeft zulke handen. Sinds vorig jaar zomer doet hij wekelijks magische dingen met zijn magische handen en voel ik me.. magisch. Ik heb diepe respect voor hem en zijn handelingen en heb me in jaren niet zo ontspannen en lekker gevoeld.

Als ik een afspraak heb, breng ik razendsnel Tien en een Half en Acht en een Beetje naar school en fiets ik in een rap tempo richting de praktijk. Bij binnenkomst doe ik mijn schoenen uit en ga op mijn buik op de massagetafel liggen. Hij doet een hygiƫnisch doekje op de hoofdsteun en ik verdwijn met mijn gezicht in het ovale gat. Ik haal diep adem, sluit mijn ogen en wacht op dat wat komen gaat.

Soms keuvelen we over koetjes en kalfjes maar praten met iemand terwijl je gezicht in een gat zit, is niet echt optimaal. Dus geniet ik vaak in stilte terwijl hij zijn magische handen het werk laat doen. Spieren worden gemasseerd, knopen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Bloed stroomt naar magische plekken, die spontaan warm worden en beginnen te tintelen. Hemels!

Helaas is die magie vaak na 25 minuten al voorbij. Het moment waarop hij zegt dat ik weer rechtop mag gaan zitten, voelt aan als een koude douche. Loom en een beetje zweverig fietste ik laatst naar huis en stapte de gang in. Ik keek in de spiegel en schrok me lam..

Het ovale gat waar ik met mijn hoofd in had gelegen, bleek een prachtige rode, ovale afdruk achtergelaten te hebben aan de zijkanten van mijn gezicht. Twee rode strepen liepen van kin naar kruin en omlijsten mijn mond, neus en ogen. Mijn gezicht leek wel een pratende vagina. Wrijven hielp niet, water ook niet.

Mijn partner onderdrukte een lach en hield wijselijk zijn mond toen ik de woonkamer binnenliep. Het duurde een paar uur voordat mijn gezicht was uitgedeukt en hij niet meer begon te grinniken telkens als hij me aankeek. Mijn fysiotherapeut mag dan wel magische handen hebben.. ik vind zijn gat maar niks!

Geen opmerkingen: